Hunddagisutbildning, kurser för vuxna och barn, hunduppfödning, hunddagis, hundfritids, instruktörsutbildning, EQ

Professionell Hundtränare

 
 
 

INNEHÅLL / SPECIALISTKOMPETENSER

 
 

Hundinstruktör (bas 1)

 

Klickerinstruktör (bas 2)

 

De övre två kompetenserna utgör basen i Professionell Hundtränare. Dessa två genomförs först. Därefter kan eleven själv välja turordning på övriga instruktörskompetenser. Behörigheten Hundinstruktör och Klickerinstruktör ger dig möjlighet att erbjuda lärande till kunder på nybörjarnivå såväl som de med högre kompetens.

 

MENTORSKAP. Varje elev på utbildningen har möjlighet till minst 1 personligt avstämningssamtal i månaden med Mimmi Janeld för frågor, stöd, förslag på studieteknik eller hjälp med annat som påverkar elevens lärande och personliga utveckling.

 

Avstämningssamtalet är exklusive andra vägar för kommunikation mellan lärare/elev som telefon- och mailkontakt.

 

Längesedan du satt vid skolbänken, har du läs- och/eller skrivsvårigheter, vill du ha enklare att inhämta information? Aurora Hundtjänst tar ditt lärande på allvar och har därför Talande Webb / TALSYNTES i lärplattformen.

 

Aurora Hundtjänst följer din utbildningsresa hela vägen fram till målet!

 

Seniorhund Instruktör

 

Du hjälper hundägaren med den mogna hunden. Du bistår med kunskap om hundens ålderdom, vad man ska vara uppmärksam på och vilka behov som kan komma att skifta. Allt för att kunna ge hunden en så god pensionärstid som möjligt.

 

Beteende Instruktör

 

Med kunskap om inlärningens villkor och tillämpning kan du arbeta med såväl enkla som mer komplicerade beteenden som går utanför den allmänna vardagslydnaden. Denna specialkompetens lämpar sig väl för kurser inom konster och tricks för nybörjare och avancerade.

 

Valpinstruktör 1 + 2 + 3

 

Unik färdig kursplan för dig att direkt börja arbeta efter som utgår från valpens biologi, utvecklingsstadier och kritiska perioder för socialisering. Håll kurser med valpar från 9 veckors ålder till 6 månaders ålder.

 

Allmänlydnad Instruktör

 

Rikta dig till hela landets hundägare som alla vill ha en lydig, uppmärksam hund i sitt vardagliga liv.

 

Barn med Hund Instruktör

 

Fokus på säkerhet. Utbilda, aktivera och stötta hundägare med både barn och hund i familjen. 

 

Aktiverings- och Berikningsinstruktör

 

Bli ett proffs på hur man på bästa sätt aktiverar sin hund utifrån hundens förutsättningar, gammal som ung. Hur kan hundägaren öka hundens inre välmående med berikning i olika former? En hund som får använda alla sina sinnenoch samtidigt nå framgångar är en lycklig hund.

 

Certifierad Instruktör Flockhantering

 

Gör dig redo att vägleda andra i hundens flockdynamik, lär ut hur man riskbedömer och därmed ökar chansen för goda relationer mellan sociala hundar.

 

Hunddagisutbildning för Hunddagis / Hundpensionat

 

Länsstyrelsen kräver denna utbildning för att starta verksamhet med hundomsorg, hunddagis eller hundpensionat. Spetsa till ditt företag med tjänster inom hundomsorg.

 
 
 

LÄRARE PÅ UTBILDNINGEN

 
Mimmi med Papi
 
 

MIMMI JANELD  Välkommen till min utbildning!

 

Det är jag som tagit fram detta utbildningspaket och är huvudlärare på utbildningen. Jag har bedrivit hundverksamhet i 13 år och vet vilka utmaningarna och kompetens-behoven är. Utifrån detta är jag elevernas mentor. Jag är grundare av Aurora Hundtjänst med specialistkompetens hundträning och flockhantering.

Jag är Certifierad Professionell Hundtränare vid Karen Pryor Academy for Animal Training & Behavior (USA) och är Karen Pryor Academy Certified Training Partner.

 

Läs mer om mig här OM MIG

 
 
Pernilla_Mosesson
 

PERNILLA MOSESSON Beteenden och Inlärning!

 

Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med djur och deras beteende vet Pernilla hur man med rätt träning kan öka djurs välmående och hälsa. Vi träffar Pernilla med delfiner för att se hur inlärningsprinciperna för hund omsätts i praktiken på andra djurarter. Pernilla är Operativ chef över Gäst- och Föreställningsavdelningen på Kolmården och huvudansvarig för djurträning och produktion av shower och visningar. 

 
 
Marie_Henriksson

 

MARIE HENRIKSSON Fokus på Kreativitet!

 

Hur maximerar du din personliga och professionella potential? Marie förläser till vardags om kommunikation, personlig utveckling och gruppdynamik. Marie är Licensierad Coach (ICF), Diplomerad NLP Master (International NLP Trainers Association) och Diplomerad ACT Terapeut (Acceptance and Commitment Therapy).

 
 
Mark_Timbrant Ajla_Timbrant

 

MARK & AJLA TIMBRANT Företagande!

 

Hur sköter man ett företag? Bolagsformer, fakturering, skatter, moms, arbetsgivaravgifter, bokslut, årsredovisning, deklaration, budget, lagar och förordningar. Mark är redovisningsekonom och Ajla är redovisningskonsult med mångårig erfarenhet av controlling. Mark och Ajla är delägare i BokföringsExperten AB i Farsta.

 
 
Ann_Bubère

 

ANN BUBÈRE Hundens hälsa, Hundfysioterapi och Förebyggande av skador!

 

Vanligaste skadorna på hundar och hur förebygger man dem? Vilka konkreta övningar kan läras ut till hundägare och när bör du hänvisa till annan instans? Ann är Diplomerad Hundmassör och Certifierad Hundfysioterapeut utbildad i USA och Tyskland med mångårig erfarenhet av området. Till vardags driver Ann ”Tös Hundhälsa” i Södertälje.

 

 

 

HUR GÅR UTBILDNINGEN TILL?

 

Du genomför utbildningen nästan helt på distans via din dator (utan deadline).

 

En obligatorisk del i utbildningen är 5 heldagar i Stockholm den 16-20 maj (må-fre). Gratis enklare övernattning kan ordnas för långväga elever. Under denna vecka träffar du lärarna på utbildningen och deltar i spännande lektioner, föreläsningar och workshops. Missar du denna vecka kan du alltid gå vid nästa genomförande.

 

Hund- och Klickerinstruktör utgör basen i utbildningen. Efter godkänt resultat i båda tilldelas du Diplom och kan börja hålla kurser. Du väljer sedan fritt i vilken turordning de övriga instruktörsdelarna genomförs. Samtliga delar sker via dator på distans (förutom ”Cert Instr Flockhantering” med 4 dagar närvaro i Sthlm).

 
 

HUR ANMÄLER JAG MIG?

 

Maila in dina FULLSTÄNDIGA KONTAKTUPPGIFTER till Mimmi (klicka här) 

 

Du får en faktura på kursavgiften mailad till dig. När fakturan är betald är du garanterad en utbildningsplats. Ordinarie pris för utbildningens samtliga delar är 75 840 kr + moms. Detta utbildningspaket kostar 68 750 kr (55 000 kr + moms) och gör att du sparar 20 840 kr + moms!

 

Önskar du använda förmånlig delbetalning/finansiering kontaktar du Human Finans (klickbar länk)

 

Vänligen meddela vid anmälan att finansiering kommer att tillämpas. Du kan låna hela kursavgiften och själv påverka finansieringens utförande.

 

 

KLICKA HÄR FÖR UTSKRIVNINGSBAR PDF

 
 
 
 
 
 Certifierad Professionell Hundtränare & Karen Pryor Training Partner

               

 

World Animal Trainers Association

       

Association of Professional Dog Trainers

     
November  2018
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
   
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Professionell hundtränare

Flockhantering

hunddagisutbildning

Webinarium

Hundmingel-klubb

Kurser för hundägare